واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی
علی خدادادی |
|
مدرک تحصیلی: کارشناس تغذیه |
شرح وظایف:
- کنترل و نظارت بر فعالیت های واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی
- بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها و واحدهای تولیدی در مراحل مختلف تولید و ارائه نظرات کارشناسی
- نظارت بر اجرای طرح غنی سازی آرد در کارخانه آرد موجود در شهرستان
- بازرسی از عمده فروشی ها و انبارهای مواد غذایی سطح شهرستان
- بازرسی از فروشگاه های لوازم آرایشی-بهداشتی سطح شهر
- انجام آزمون های قابل اجرا در آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان (نظیر جوش شیرین، غنی سازی آرد)
- شرکت در جلسات مرتبط با مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در سایر ارگان ها
- کنترل اجرای ضوابط مربوط به درج مشخصات کامل فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در برچسب محصولات بر طبق ضوابط تعیین شده در سطح تولید و عرضه
- نظارت بر گواهینامه های بهداشتی مواد که از کشورهای مبدأ صادر می شود
- تهیه و تنظیم برنامه های مربوط به نحوه صدور پروانه های مربوط به کالاهای وارداتی به کشور و پروانه تأسیس و بهره برداری و ساخت و تولید مواد و ارائه به متقاضیان
- راهنمایی و ارشاد مسئولین واحد های مواد غذایی و صنوف وابسته جهت اخذ پروانه های بهداشتی از وزارت مربوطه
- بررسی فرمول ها و ترکیبات مواد وارداتی به کشور و میزان اختلاف آنها با فرمول و ترکیب اولیه ارائه شده
- کنترل و نظارت بر کالاهای غیرمجاز و قاچاق (خوراکی و آرایشی) در سطح عرضه
- پیگیری شکایات و معرفی مراکز متخلف از ضوابط و آئین نامه های اجرایی به مراجع قانونی
- نظارت بر کار و آموزش اکیپ های بازرسی
- هماهنگی با سایر واحدها و ارگان ها مثلاً بهداشت محیط، جهت انجام بازدید های مشترک
- آموزش روش های HACCP و GMP برای مسئولین فنی و مدیران کارخانجات تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی