تغذیه
نام ونام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
سمت |
شماره تلفن |
شماره داخلی |
سعید احمدی |
کارشناس تغذیه |
کارشناس مسئول تغذیه |
32524515 |
۲۰۳ |
شرح وظایف واحد تغذیه
۱.کودکان
- نظارت بر فعالیت های پایش رشد و مراقبت کودکان در کلیه سطوح
- برنامه ریزی جهت ارجاع کودکان مبتلاء به اختلال رشد به پزشک و کارشناس تغذیه
- همکاری در اجرای مشاوره تخصصی تغذیه کودکان مبتلا به اختلال رشد
- جمع آوری آمار و تحلیل آن و طراحی مداخلات مورد نیاز
- اجرای پروتکل آموزشی تغذیه تکمیلی، مصرف مکمل های مورد نیاز کودکان به پرسنل درون و برون بخش
- همکاری (پایش و ارزش یابی) در اجرای برنامه های حمایت تغذیه ای از کودکان با سایر بخش ها (کمیته امداد، بهزیستی، بنیادعلوی و ...)
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۲.مادران باردار
- نظارت بر نحوه وزن گیری مادران در دوران بارداری
- برنامه ریزی جهت ارجاع مادران باردار در معرض خطر سوء تغذیه به پزشک و کارشناس تغذیه
- همکاری در اجرای مشاوره تخصصی مادران باردار در معرض خطر سوء تغذیه
- جمع آوری آمار و تحلیل آن و طراحی مداخلات مورد نیاز
- اجرای پروتکل آموزش تغذیه دوران بارداری، مصرف مکمل های مورد نیاز به پرسنل درون و برون بخش
- همکاری )پایش و ارزشیابی)در اجرای برنامه های حمایت تغذیه ای از مادران باردار
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۳.میانسالان و سالمندان
- اجرای پروتکل آموزشی تغذیه سالم در سنین میانسالی و سالمندی به پرسنل درون و برون بخش
- برنامه ریزی جهت ارجاع موارد دچار سوء تغذیه(لاغری، چاقی) به پزشک و کارشناس تغذیه
- همکاری در اجرای مشاوره تخصصی تغذیه موارد دچار سوء تغذیه
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۴.دانش آموزان
- همکاری(پایش و ارزشیابی)برنامه شیر در مدرسه
- اجرای برنامه آهن یاری دختران راهنمایی و دبیرستانی
- برنامه ریزی جهت ارجاع دانش آموزان دچار سوء تغذیه به پزشک و کارشناس تغذیه
- همکاری در اجرای مشاوره تخصصی تغذیه دانش آموزان مبتلا به سوء تغذیه
- نظارت بر مواد غذایی بوفه های مدارس بر اساس دستورالعمل های کشوری و استانی
- اجرای پروتکل آموزشی تغذیه سنین مدرسه به مراقبین بهداشت، مدیران و معلمین
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۵.ریزمغذی ها
- اجرای مداخلات مورد نیاز در جهت پیشگیری از کمبود ریزمغذی ها
- اجرای پروتکل آموزشی اهمیت ریزمغذی ها (آهن ،ید، ویت امینA و روی) در ت ممین س لامت ب ه پرس نل درون وبرون بخش
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۶. IDD
- اجرای برنامه IDD (آموزش، پایش و ارزشیابی بر اساس دستورالعمل های کشوری) به منظور ک اهش ش یوع گ واتردر شهرستان
- اجرای پایش ید ادرار دانش آموزان
IDA.۷
- اجرای برنامه IDA (شناسایی گروه های در معرض خطر کم خونی فقرآهن)
- برنامه ریزی آموزشی در زمینه کنترل کم خونی فقرآهن
- اجرای طرح آهن یاری دختران راهنمایی و دبیرستانی بر اساس دستورالعمل کشوری و استانی
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۸.امنیت غذا و تغذیه
- همکاری با ارگان های مرتبط با برنامه های امنیت غذا و تغذیه در سطح شهرستان شامل:
جهاد کشاورزی در زمینه دسترسی فیزیکی به گروه های اصلی غذایی و ایمنی غذا
آموزش و پرورش در زمینه بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان (بوفه مدارس، پایش و ارزشیابی، مداخلات تغذیه ای و ...).
ارگان های حمایتی دولتی و غیردولتی در زمینه حمایت تغذیه ای از دانش آموزان در معرض خطر سوء تغذیه
۹.بهبود شیوه زندگی
- اجرای پروتکل آموزش تغذیه در بهبود شیوه زندگی(تغذیه در دیابت، سرطان، بیماری های قلبی عروقی، پرفش اریخون، هیپرلیپیدمی، چاقی و ...) به پرسنل درون و برون بخش
- بازدید و انتخاب مراکز توزیع غذا(رستوران ها و ...) با هماهنگی بهداشت محیط به منظور ارائه غذای سالم به م رد بر اساس دستورالعمل های کشوری و استانی
- برنامه ریزی جهت ارجاع افراد در معرض خطر بیماری های متابولیک به پزشک و کارشناس تغذیه
- همکاری در اجرای مشاوره تخصصی بیماران مبتلا به بیماری های متابولیک(چاقی، دیابت و ...)
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
۱۰.تغذیه در بحران
- جمع آوری و به روز نمودن اطلاعات مربوط به وضعیت سوء تغذیه گروه های آسیب پذیر منطقه به تفکیک مراک زبهداشتی شهری و روستایی و خانه بهداشت
- اجرای پروتکل آموزش تغذیه در بلایا به پرسنل درون بخش و برون بخش
- هماهنگی با هلال احمر و نظارت بر سبد غذایی ویژه بحران بر اساس شرایط منطقه
- همکاری در اجرای تحقیقات کشوری و استانی
- خدمات قابل ارائه به مراجعین واحد بهبود تغذیه
- برنامه ریزی جهت اجرای برنامه آموزشی در سطح مدارس
برنامه ریزی واجرای کارآموزی دانشجویان
ارجاع بیماران متابولیک به کارشناس تغذیه مرکز جامع سلامت
ارجاع کودکان دچار تاخیررشد به کارشناس تغذیه
ارجاع کودکان دچار اختلال رشد به کارشناس مرکز تغفذیه
آموزش مربیان مهد کودک
برگزاری کارگاه آموزشی
انجام طرح تحقیقاتی تغذیه
خدمات کارشناس تغذیه به میانسالان و جوانان
جمع بندی آمار آموزشی
چاپ مقالات در روزنامه یا وب سایت
نظارت بر مراکز تابعه
اجرای برنامه آهن یاری
هماهنگی جهت تشکیل جلسات
اعزام مشاور تغذیه به مراکز روستایی
نظارت بر رستورانها