نظارت ویژه بر رستورانهای بین راهی و اصناف مشگین شهر
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان مشگین شهر، سه شنبه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۲، دکتر گنجی معاون بهداشتی ضمن اعلام تشدید نظارت های بهداشت بر اصناف، گفت : در راستای کنترل عوامل محیطی و بهداشتی، رستورانهای بین راهی و اصناف، توسط بازرسان بهداشت محیط مرکزبهداشت مشگین شهر، طبق دستورالعملهای بهداشتی، حتی در ساعات غیر اداری نیز رصد میشوند.
️وی با بیان اینکه کنترل و بازرسی بهداشتی از اصناف، مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن بین راهی و رستورانها با هدف بهبود وضعیت بهداشتی آن ها، میتواند گامی مؤثر برای ارتقای ایمنی و سلامت مواد غذایی و دستیابی به جامعهای سالم باشد.
️دکتر گنجی اضافه کرد :به همین منظور، از چند واحد صنفی شامل: رستوران بین راهی، فست فود، کافی شاپ، خوار و بار فروشی، قنادی و بستنی فروشی، توسط بازرسان بهداشت محیط این مرکز،به صورت سرزده بازدید میدانی انجام شد که نهایتا 50 کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته، فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری ومعدم سازی شد .
سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت سامانه پاسخ گویی وزارت بهداشت می باشد. هم وطنان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی را به این سامانه اطلاع بدهند.این سامانه به صورت ۲۴ ساعته فعال می باشد. مشکلات در زمینه بهداشت محیط و... را با این سامانه در میان بگذارید. #شهروند_مسئول
سه شنبه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۲
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر
کانال ایتا:
نظر شما :