نکات مهم در خصوص مصرف" قارچ های کوهی و طبیعی"

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۳ کد : ۲۷۸۱۵ اخبار
تعداد بازدید:۳۸

توجه توجه .... شهروندان عزیز: نکات زیررا در خصوص مصرف" قارچ های کوهی و طبیعی " رعایت کنید .

 از چیدن ، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت ، کوه و دشت پرهیز نمایید.

 پختن ، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت ، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد. 

 برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی ، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنید. 

 در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه ، هرگز آن را نخورید.

 به قارچ های وحشی نا آشنا دست نزنید ، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد.

 اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید ، دست خود را به چشم ، دهان و پوست خود نزنید. 

 در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل نمایید. 

 جلو تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را نگیرید.

یکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر

کانال ایتا:

 @meshkin_arums

 

امروز

آخرین ویرایش۱۷ مهر ۱۴۰۲

نظر شما :