نکات مهم در خصوص مصرف" قارچ های کوهی و طبیعی"
توجه توجه .... شهروندان عزیز: نکات زیررا در خصوص مصرف" قارچ های کوهی و طبیعی " رعایت کنید .
از چیدن ، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت ، کوه و دشت پرهیز نمایید.
پختن ، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت ، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی ، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنید.
در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه ، هرگز آن را نخورید.
به قارچ های وحشی نا آشنا دست نزنید ، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد.
اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید ، دست خود را به چشم ، دهان و پوست خود نزنید.
در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل نمایید.
جلو تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را نگیرید.
یکشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۲
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر
کانال ایتا:
امروز
نظر شما :