تشکیا جلسه عفاف و حجاب ، حقوق شهروندی و امر به معروف ونهی از منکر

۳۰ آذر ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۷ کد : ۲۵۶۶ اخبار
تعداد بازدید:۷۴۷

جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در حوزه عفاف و حجاب به منظور بسط و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکردر شبکه بهداشت ودرمان مشگین شهر برگزار شد.

در ابتدا این جلسه دکتر حسین شریفی مدیر شبکه بهداشت ودرمان و رئیس موسسه آموزش سلامت مشگین شهر ضمن خیر مقدم وبیان اهمیت موضوع از مسئولان و اعضا خواست تا ضمن اهتمام در صیانت از حقوق شهروندی و گسترش و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

در این جلسه مدیر شبکه بهداشت ودرمان مشگین شهر اظهار داشت: حقوق شهروندی مجموعه امتیازاتی است که هر شهروند به اعتبار موقعیت شهروندی خود دارا می باشد و به عبارت دیگرحقوق شهروندی امتیازات مربوط به شهروندان است که مردم یک جامعه براساس قوانین مربوط به آن در یک جامعه زندگی می کنند.

وی در ادامه افزود: از اصول حقوق شهروندی این است که به کرامت انسانی مردم صدمه وارد نشود و تامین این حقوق بر عهده حاکمیت است.

دکتر شریفی در ادامه افزود: رعایت حقوق شهروندی باید به یک فرهنگ در بهداشت ودرمان تبدیل گردد و همه کارکنان حوزه بهداشت باید خود را ملزم به رعایت حقوق شهروندی بدانند و مسئولان نیز باید صیانت از حقوق شهروندی را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تدوین و ترسیم فرایند های سازمانی افزود: صرفاً انجام فعالیت ها و وظایف محوله به معنای تحقق حقوق شهروندی نیست بلکه باید رویه ها و فرایندهای خدمت رسانی مبتنی بر حقوق شهروندی تعریف و تعیین شود. ایشسان با اشاره به فعالیتهای انجام یافته در خصوص تدوین و ترسیم فرایند های کاری شبکه بهداشت ودرمان از همه مسئولین واحد بخصوص از آقای حمید فتح الهی رئیس اداره امور عمومی شبکه بهداشت و درمان که در تدوین و ترسیم و بار گزاری انها در پرتال شبکه بهداشت ودرمان تقدیر و تشکر نمودند و ادامه کار را خواستار شدند.

ایشان خاطرنشان کرد: واحد ها در گزارش های خود برای موضوع حقوق شهروندی نباید به گزارش فعالیت های جاری بسنده کنند بلکه رعایت و احترام به حقوق شهروندان باید سرلوحه کار آنها قرار گیرد.

در ادامه ایشا افزدند: برای رسیدن به توسعه پایدار ملی، کارکنان باید داوطلبانه در مسؤولیت های اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند و این مساله ایجاب می کند که یک کارمند فعال و حق مدار، ناظر و مراقب همه اموری باشد که پیرامون وی اتفاق می افتد. این مطلب در فقه اسلامی تحت عنوان امر به معروف و نهی از منکر مطرح شده است به هرحال هر جامعه ای برای پویایی خویش نیازمند آرامش و امنیت از جانب داخل و خارج است. از مهم ترین آثار اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر حفظ امنیت می باشد و سایر آثار اجتماعی این فریضه، مثل بقای جامعه، وحدت، اجرای احکام، آبادانی، سازندگی و... همگی در راستای توسعه پایدار ملی قرار می گیرند و وجود آنها به نوعی با ایجاد آن مرتبط می باشد.

آخرین ویرایش۰۱ دی ۱۳۹۶

نظر شما :